We zitten nu veel meer in de tuin...

Jarenlang plezier van
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


WOZ-krediet

Het WOZ-krediet biedt u als huiseigenaar de mogelijkheid een goedkoop doorlopend krediet af te sluiten. U gebruikt de overwaarde binnen uw woning om op een voordelige wijze voor wat extra geld achter de hand te zorgen. Wilt u de kinderen laten studeren, die lang gekoesterde verbouwing uit te voeren of de waarde in uw woning op een eenvoudige manier tastbaar te maken? Het WOZ-krediet biedt u de mogelijkheid geld te lenen op basis van uw inkomen. We adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen uiteraard voor de laagst mogelijke rente.


Lage rente op WOZ-krediet

U betaalt bij Leenattent standaard een zeer lage rente, zowel voor het doorlopend krediet als de persoonlijke lening. Vraagt u een WOZ-krediet aan? Dankzij de eigen woning die u bezit kunt u rekenen op een nog lagere rente. De overwaarde van de eigen woning ten opzichte van de hypotheek biedt de geldverstrekker een belangrijke mate van extra zekerheid.


Overwaarde van de woning gebruiken

Om gebruik te kunnen maken van de overwaarde die u heeft opgebouwd is het mogelijk een WOZ-krediet af te sluiten. Dankzij de lage rente kunt u daar voordelig gebruik van maken. Uiteraard heeft u de vrijheid om het geld van het WOZ-krediet te besteden op de wijze die u wenst.


Kosteloos advies voor WOZ-krediet

Onze adviseurs adviseren u graag over het aanvragen van het WOZ-krediet of het inzetten daarvan. Dat advies is uiteraard volledig kosteloos, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en waar u rekening mee dient te houden. Aan de hand daarvan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een WOZ-krediet. U kunt dan zelf zien dat de lage rente leidt tot een beperkte maandtermijn en het goed mogelijk is om voordelig geld te lenen. Meer weten over het WOZ-krediet of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Maak gebruik van onze livechat, bel ons op of vraag direct een vrijblijvende en kosteloze offerte aan.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement