5 REDENEN OM GELD TE LENEN BIJ LEENATTENT:


1. De rente behoort tot de allerlaagste van Nederland.
Of het nu gaat om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening; de rente van Leenattent behoort al jaren tot de allerlaagste rente van Nederland. Heeft u nu één of meerdere leningen lopen? Door u doorlopend krediet of persoonlijke lening over te sluiten kunt u enorm veel geld besparen. Laat Leenattent u geheel vrijblijvend en kosteloos informeren wat uw besparing is.

2. Leenattent bemiddelt voor meerdere banken.
Doordat wij voor meerdere banken bemiddelen kunnen wij voor u kiezen welke bank in uw specifieke situatie uw wensen en doelstelling het beste kan realiseren. Zo ontvangt u van Leenattent altijd de offerte die u het beste bij u past!

3. Al sinds 1983 een specialist in het bemiddelen in krediet.
Door de jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een correcte behandeling van uw aanvraag en een gedegen advies. Voor ons kent het bemiddelen in consumptief krediet geen geheimen meer en komt u bij ons niet voor verrassingen te staan.

4. Geld lenen op een eerlijke manier.
Als sinds jaar en dag adviseren wij onze klanten op een ouderwetse eerlijke manier. Dus geen trucjes om meer geld aan u te verdienen. Gewoon zoals het hoort. Gewoon zoals wij zijn.

5. Eenvoudig en vlot geregeld.
Een kredietaanvraag doet u omdat u geld wilt lenen voor bijvoorbeeld de verbouwing van uw woning, de financiering van een auto of dat de wasmachine er mee gestopt is. En dan wilt u dat deze aanvraag vlot en eenvoudig geregeld is. En dat kan bij Leenattent. Via een eenvoudige procedure kunt u vlot over uw geld beschikken.

023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement