Verantwoord lenen

Veilig lenen

Verantwoord lenen vraagt om veilig geld lenen, op basis van u en uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring met verantwoord geld lenen, we kunnen u uitstekend adviseren over wat er mogelijk is, wat u kunt verwachten en waar u rekening mee dient te houden.

Veilig geld lenen

Geld lenen kost geld, maar mag geen problemen met zich meebrengen. U wilt nu veilig geld lenen en het krediet ook in de toekomst goed kunnen blijven betalen. We zoeken bij Leenattent altijd samen met u naar een passend krediet. Passend bij uw huidige situatie en de situatie zoals we die in de toekomst mogen verwachten.

Lening op basis van u en uw situatie

Verantwoord lenen leidt bij Leenattent tot een krediet dat past bij zowel u als het type aankoop dat u daarmee wilt doen. We kijken allereerst goed naar uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld om na te gaan welk bedrag u maximaal kunt lenen. Tot aan welk bedrag heeft u de mogelijkheid om iedere maand het maandtermijn te voldoen, bestaande uit rente en aflossing? Blijft er daarnaast voldoende geld over voor andere zaken en tot welke leeftijd kunt u blijven lenen? Hoe ziet de situatie er in de toekomst uit? Het zijn zaken waar we rekening mee houden, zodat u op een verantwoorde wijze geld kunt lenen. Bovendien verwijzen we u graag naar het NIBUD, voor informatie en normen op het gebied van geld lenen.

Daarnaast kijken we voor een verantwoorde lening altijd naar de uitgave die u met een krediet wilt doen. Sluit u een lening af die u in 10 jaar zou afbetalen en begeeft de auto het na 5 jaar? Dat is bijzonder vervelend en niet hoe u verantwoord een lening kunt afsluiten. We adviseren u graag over het type krediet en de wijze waarop u daar het best gebruik van kunt maken voor de aankoop die u voor ogen heeft.

Verantwoord geld lenen bij Leenattent

Geld lenen bij Leenattent is verantwoord geld lenen. We zorgen voor open en eerlijk advies. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat de tarieven van Leenattent tot de laagste van Nederland behoren. Dat betekent dat u op een voordelige manier geld kunt lenen, uiterst verantwoord en volledig veilig.

We verwijzen u voor het verantwoord lenen daarnaast graag door naar het NIBUD. Het is de onafhankelijke stichting die consumenten adviseert hoe hun inkomsten en uitgaven in balans te houden. Daarnaast verwijzen we u voor het verantwoord lenen graag door naar de brochure ‘Verstandig Lenen’ van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Vraag vrijblijvend een offerte aan >

U kunt gelijk een offerte aanvragen als u dat wil. Uiteraard kunt u eerst berekenen hoeveel u kan lenen. Als u dat weet kunt kun zien welke maandlasten voor u het beste zijn.

Heeft u vragen? Start een chat sessie of bel ons tijdens kantoor uren. We helpen u graag op weg.

023 539 5926
ma t/m vr 9 - 17 uur

023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement