Bijna iedere ochtend begin ik met een duik...

Jarenlang plezier van
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


Tweede hypotheek

Denkt u na over een tweede hypotheek om meer financi�le middelen beschikbaar te maken? Het is verstandig om de verschillende alternatieven goed met elkaar te vergelijken. Een tweede hypotheek kent een lage rente, maar brengt aan de andere kant een hoop rompslomp en bijkomende kosten met zich mee. Wilt u liever niet naar de notaris en heeft u geen behoefte aan hoge advieskosten? Het is in plaats van een tweede hypotheek dan wellicht een goed idee om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af te sluiten. Daar kunnen we u goed over adviseren.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Leenattent verzorgt een persoonlijke lening of een doorlopend krediet tegen de laagste rente van Nederland. Dat betekent dat u op een voordelige wijze geld kunt lenen, zonder dat er sprake is van allerlei andere administratieve elementen waar u niet op zit te wachten. De persoonlijke lening en het doorlopend krediet zijn dankzij de lage rente ook heel voordelig beschikbaar. Leg de maandlasten bij een tweede hypotheek of een goedkope persoonlijke lening maar eens naar elkaar. U zal versteld staan van de voordelige wijze waarop u buiten de tweede hypotheek om geld kunt lenen voor een verbouwing, nieuw meubilair, een nieuwe keuken of andere grote uitgaven.


Lage maandlasten zonder bijkomstigheden

Het grote voordeel van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is dat u de maandlasten tevens goed kunt drukken, terwijl er geen sprake is van allerlei bijkomstigheden. In tegenstelling tot bij de tweede hypotheek hoeft u niet naar de notaris, is het niet nodig om een hypotheekadviseur in de arm te nemen en zorgen wij voor een duidelijk overzicht van de rentekosten en aflossingen die u zal doen. Uiteraard kunnen we zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet voor u toelichten, zodat u daar ten opzichte van de tweede hypotheek een goede keuze uit kunt maken.


Kosteloos advies over alternatief voor tweede hypotheek

Op zoek naar een alternatief voor de tweede hypotheek en u daar goed over laten adviseren? Onze adviseurs staan voor u klaar en zorgen ervoor dat er een duidelijk verhaal ontstaat over wat er mogelijk is. We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit en zorgen ervoor dat u goed weet dat de persoonlijke lening of het doorlopend krediet u zal gaan kosten. Meer weten over de alternatieven voor de tweede hypotheek die er beschikbaar zijn? Neem contact met ons op. Neem telefonisch contact op, start een livechat met een van de adviseurs of vraag direct een vrijblijvende en kosteloze offerte aan.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement