De nieuwe accu's brengen ons overal...

Jarenlang plezier van
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


Seniorenlening

De seniorenlening is er speciaal voor senioren. Het is een persoonlijke lening die u nog op latere leeftijd kunt afsluiten, zodat u daar bijvoorbeeld op uw oude dag gebruik van kunt maken. Wilt u de (klein)kinderen laten studeren, er op uw oude dag nog eens luxe op uit of staan er andere kosten voor de deur waarvoor u liever geen gebruik wilt maken van uw spaargeld? Zolang u voldoende inkomen heeft, is het mogelijk om een seniorenlening af te sluiten. U zorgt daarmee eenvoudig voor wat extra geld achter de hand, zonder dat u daarvoor een hoge rente betaalt.


Goedkope seniorenlening

We zorgen bij Leenattent voor een goedkope seniorenlening, bijvoorbeeld door u een zo scherp mogelijke rente aan te bieden. Daarnaast kijken we samen goed naar het bedrag dat u nodig heeft. Is er sprake van spaargeld en wilt u dat gedeeltelijk, volledig of liever helemaal niet gebruiken? Geen probleem, we stemmen de seniorenlening af op uw persoonlijke wensen en gaan vervolgens op zoek naar de laagste rente van Nederland. Het resultaat is een voordelig krediet voor senioren, waarmee we ervoor zorgen dat u wat extra geld tot uw beschikking heeft.


Kenmerken en voordelen

De seniorenlening lijkt sterk op de persoonlijke lening. Het is een krediet dat u eenmalig afsluit, u gebruikt de looptijd om de lening stukje bij beetje terug te betalen. Er is sprake van een vaste rente en een vaste looptijd, waardoor ook de maandtermijn vast staat en iedere keer hetzelfde is. U profiteert van een grote mate van zekerheid, waar bovendien een lage rente bij past. U kunt de seniorenlening afsluiten tot uw 74e, waarbij het van belang is om het krediet volledig terug te betalen op uiterlijk de dag voordat u 75 jaar wordt. De seniorenlening is daarmee beschikbaar op hogere leeftijden dan een reguliere persoonlijke lening.


Advies voor uw situatie

Benieuwd wat er in uw situatie mogelijk is en of het een goed idee is om een seniorenlening af te sluiten? In plaats van een seniorenlening liever een doorlopend krediet op leeftijd afsluiten? Onze adviseurs kunnen u daar uitstekend meer over vertellen of direct voor u nagaan wat er mogelijk is. Neem contact met ons op via het online formulier, door ons op te bellen of de livechat te starten. Onze adviseurs zitten voor u klaar en vertellen u graag meer over de seniorenleningen die er beschikbaar zijn.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement