Als u handig bent bespaart u vele euro's.

Het fijne van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.
Leen attent heeft mij nadat ik in het verleden een verkeerde hypotheek heb afgesloten enorm geholpen. Dankzij de adviezen van dit bedrijf ben ik uit de schulden. Zij hebben mij op een zeer goede manier begeleid en met raad en daad altijd bij gestaan. Hierin waren zij altijd eerlijk hoe pijnlijk soms ook. Kort gezegd: eerlijke open adviezen door betrokken en gedreven mensen.

De heer uit Purmerend
Zelf een persoonlijke lening
afsluiten bij Leenattent?Jaren terug zijn wij bij Leenattent gekomen en we kunnen ons serieus niet indenken dat we het zonder hen moeten doen. Wanneer u belt met een vraag wordt u direct geholpen. En jaarlijks wordt er naar al uw producten gekeken of deze nog wel up to date zijn.

Familie uit Zaandam
Zelf een persoonlijke lening
afsluiten bij Leenattent?


Wij hadden een lening "omzetting" aangevraagd via hun eigen site, hier werd snel op gereageerd, wij werden zeer goed en netjes geholpen. Ik merkte dat ze bij leenattent gewoon correct zijn. Ook de betrouwbaarheid en de snelheid, in een woord fantastisch. De medewerkers zijn allen deskundig. Samengevat: gewoon een top service, en komt afspraken na!

Familie uit Heerlen
Zelf een persoonlijke lening
afsluiten bij Leenattent?
De inzet om tot het beste resultaat te komen is fenomenaal...... Wat een service.... Echt helemaal top!

Familie uit Uithoorn

HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement