De opbrengst viel toch nog tegen...

Betrouwbaar geld lenen
als de situatie verandert.

Offerte aanvragen >


RENTEKREDIET

Het rentekrediet is een doorlopend krediet waarbij u alleen rente betaalt; er is standaard geen sprake van aflossingen. Aangezien het betalen voor een langere periode van uitsluitend de rente sneller zal leiden tot overcreditering wordt deze vorm door de overheid en banken gezien als ongewenst, en wordt deze kredietvorm niet meer aangeboden in Nederland.

Wilt u voor een beperkte periode voor een bijzondere omstandigheid toch gebruik maken van een oplossing zoals het rentekrediet en zoekt u naar alternatieven die daar het meest dicht bij in de buurt komen? Onze adviseurs bekijken met u de situatie en gaan samen met u op zoek naar een oplossing die daar het best op aansluit.


LAGE RENTE VOOR HET KREDIET

Het rentekrediet bood uitkomst in diverse situaties. Het krediet maakte het mogelijk om geld te lenen op basis van een doorlopend krediet, waarover vervolgens alleen de rente werd berekend. Het was nog niet nodig om aflossingen te doen, deze konden op een later moment plaatsvinden. Het rentekrediet bood daarmee uitkomst in situaties waarin het financieel even tegenzat, maar er toch extra middelen nodig waren om daar doorheen te komen. De overheid heeft bepaald dat het risico op te hoge financi�le verplichtingen met een rentekrediet te groot is. De banken kunnen dit type krediet daarom niet meer verstrekken.


ADVIES DOOR ONZE ADVISEURS

Neem voor een vrijblijvend advies over de alternatieven die er beschikbaar zijn contact op met onze adviseurs. Zij kunnen u kosteloos adviseren en desgewenst direct een offerte uitbrengen, zodat u goed kunt zien wat er mogelijk is. Neem contact met ons op via de livechat, bel ons op of vraag direct een vrijblijvende en kosteloze offerte aan. Wij horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement