Daarmee start onze nieuwe inrichting...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Persoonlijke lening

De persoonlijke lening biedt de mogelijkheid eenmalig geld te lenen, bijvoorbeeld voor een grote uitgave die u wenst te doen. Een nieuwe auto kopen, de keuken vernieuwen of een bijzondere vakantie boeken? De persoonlijke lening is er goed voor geschikt. Onze adviseurs kunnen u de voor- en nadelen van dit type krediet schetsen, desgewenst ten opzichte van het doorlopend krediet dat er beschikbaar is.


Lage rente voor persoonlijke lening

Leenattent zorgt voor de laagste rente van Nederland voor een persoonlijke lening. Het betekent een voordelig krediet op basis van een vaste rente. De vaste rente zorgt er net als de vaste looptijd bij dit type krediet voor dat u een grote mate van zekerheid ervaart. De lage rente maakt de persoonlijke lening een voordelige keuze, bijvoorbeeld op het moment dat u een grote uitgave wilt doen en u daarnaast wat spaargeld achter de hand wilt houden. U weet dankzij dit type krediet goed waar u aan toe bent, wij voorkomen dat u daarvoor een te hoge rente betaalt.


Kenmerken en voordelen

De persoonlijke lening kent een vaste rente en een vaste looptijd. Het grote voordeel daarvan is dat er een vaste maandtermijn ontstaat, die we gewoon op voorhand voor u kunnen berekenen. Benieuwd wat het krediet u gedurende de looptijd in de verschillende maanden zal kosten? Dit valt eenvoudig te berekenen, zodat u op voorhand kunt nagaan of u de persoonlijke lening nu en in de toekomst kunt blijven betalen. U weet precies waar u aan toe bent, na een eenmalig te lenen bedrag gebruikt u de looptijd om het krediet in stappen terug te betalen. Bovendien heeft u tegenwoordig over het algemeen de mogelijkheid om ook binnen de persoonlijke lening boetevrij extra af te lossen.


Kosteloos advies voor een persoonlijke lening

Meer weten over de persoonlijke lening? Onze adviseurs kunnen u daar kosteloos over adviseren. We zorgen bovendien graag voor een vrijblijvende offerte, aan de hand waarvan u de kosten eenvoudig op een rijtje kunt zetten. Wat kost de lening u gedurende de eerste maanden en hoe zullen de kosten zich tijdens de looptijd ontwikkelen? Het zijn vragen waar we u antwoord op kunnen geven. Meer weten over de persoonlijke lening of specifieke vragen stellen aan onze adviseurs? Neem online contact op, bel ons of start een livechat met een van onze financiële specialisten.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement