Iedere vraag verdient een antwoord.

Het fijne van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Over Leenattent


Wie zijn wij?

Leenattent is gespecialiseerd in consumptieve kredieten. Sinds onze oprichting in 1983 richten we ons volledig op de bemiddeling in consumptief krediet. We bemiddelen in persoonlijke leningen en doorlopende kredieten, beschikbaar in verschillende specifieke vormen. We houden ons stevig vast aan dit specialisme, zodat we u daar met ervaren adviseurs mee van dienst kunnen zijn. We beschikken over de vakkennis, de expertise en de ervaring. Dit maakt ons de specialist die u kan adviseren op basis van uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden die er beschikbaar zijn.

Missie en visie

Het is onze missie om voor een eerlijke, rechtvaardige en open benadering van onze klanten te zorgen. Leenattent is er voor u, wij komen op voor uw belangen. Het is in ons belang om u goed van dienst te zijn: een tevreden klant is goud waard.

We geven bij Leenattent de voorkeur aan langdurige relaties met onze klanten. Dat betekent dat we u nu en wellicht ook in de toekomst graag van dienst willen zijn. We gaan altijd voor u op zoek naar de laagste rente van Nederland en houden bovendien rekening met de juiste looptijd en uw voorkeur voor bijvoorbeeld een vaste of variabele rente. Het zijn uw wensen die bij ons centraal staan, waarmee we zorgen voor een krediet dat aansluit bij de wijze waarop u daar gebruik van wenst te maken.

Geschiedenis

De ervaring van Leenattent gaat terug tot in 1983. Oprichter John Gerlofsma startte ooit met LBA, een bemiddelaar in consumptief krediet uitsluitend voor ambtenaren. In 2005 werd Leenattent geboren, sindsdien zijn we het intermediair voor mensen in loondienst, of met een pensioen of uitkering en voor zelfstandig ondernemers voor persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.

De klantgerichte en klantvriendelijke aanpak hebben altijd de kern gevormd van het succes van Leenattent. We werken met een fantastisch team van ervaren adviseurs die op een integere wijze voor u aan de slag gaan. In een turbulente markt heeft Leenattent zich staande weten te houden, waardoor we inmiddels tot de top 10 kantoren behoren op het gebied van consumptieve kredieten. Dat succes hebben we grotendeels te danken aan onze ervaren medewerkers met een enorme drive voor passende consumentenkredieten. Maandelijks bemiddelen we voor meer dan 1000 kredieten, waardoor we ook u daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement