KAN IK MIJN LENING VERZEKEREN?


Kan ik mijn lening verzekeren?

Een lening verzekeren of benieuwd naar de voordelen daarvan? We gaan er liever niet vanuit, maar er kan ons allemaal onverwacht iets overkomen. In dat geval kan een leningverzekering voorkomen dat er ongewenste financiële gevolgen ontstaan voor anderen of uzelf. Door de lening te verzekeren kunt u voorkomen dat u het maandtermijn van de lening niet meer kunt betalen of kunt u voorkomen dat nabestaanden daarmee te maken krijgen. Een lening verzekeren hoeft bovendien niet duur te zijn, zodat het verstandig is om u daar goed over te laten adviseren.

Kredieten verzekeren

We kunnen kredieten verzekeren en er daarmee voor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betaalbaarheid daarvan. Kunt u op basis van uw huidige situatie een krediet dragen? Dankzij het verzekeren van leningen kunt u daar ook in de toekomst voor blijven zorgen. We voorkomen met de leningverzekering dat een krediet ineens onbetaalbaar wordt op het moment dat u arbeidsongeschikt of onvrijwillig werkloos wordt of komt te overlijden. Dat geeft een belangrijke mate van rust. We adviseren u graag over de mogelijkheden om een lening te verzekeren.

Arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid

Het verzekeren van een lening beschermt u tegen de gevolgen van een aantal ingrijpende gebeurtenissen. Raakt u arbeidsongeschikt? Het risico bestaat dat een aandoening of ongeval ertoe leidt dat u niet meer kunt werken. De inkomsten dalen, waardoor het wellicht lastig wordt om de maandtermijnen op te blijven brengen. Door de lening hier tegen te verzekeren hoeft u zich daar financieel in ieder geval geen zorgen over te maken.

Daarnaast kunt u een lening verzekeren tegen onvrijwillige werkloosheid en overlijden. In de beide gevallen loopt u financieel geen risico met het krediet. De leningverzekering neemt de maandtermijnen van u over op het moment dat u die door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden niet meer kunt betalen.

Advies over leningverzekering

Het hoeft niet duur te zijn om een lening te verzekeren, we kunnen u daar op een voordelige wijze mee van dienst zijn. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u uiteraard een vrijblijvende offerte toesturen. Aan de hand daarvan kunt u nagaan wat het kost om een verzekering voor uw lening af te sluiten en daarmee belangrijke financiële risico’s af te dekken. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie. We zijn zowel telefonisch als via de livechat beschikbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >

U kunt gelijk een offerte aanvragen als u dat wil. Uiteraard kunt u eerst berekenen hoeveel u kan lenen. Als u dat weet kunt kun zien welke maandlasten voor u het beste zijn.

Heeft u vragen? Start een chat sessie of bel ons tijdens kantoor uren. We helpen u graag op weg.

023 539 5926
ma t/m vr 9 - 17 uur

023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement