Kan ik meer informatie krijgen?


Meer informatie verzamelen over geld lenen? Onze adviseurs adviseren u graag over de verschillende soorten kredieten. We beoordelen uw situatie, schatten de toekomst in en houden rekening met het bestedingsdoel dat u voor ogen heeft. Zelf alvast zorgen voor aanvullende informatie, bijvoorbeeld om daarna een goede aanvraag voor een krediet te kunnen doen? Onderstaand treft u belangrijke informatie over het verwerken van uw gegevens aan en zetten wij een aantal belangrijke formulieren op een rij, net als onze heldere brochures en de informatie bij een aantal andere instanties.

Belangrijke informatie

Bij het adviseren over en het afsluiten van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening vragen wij veel vertrouwelijke informatie van u.

U moeten ervan uit kunnen gaan dat wij op een zorgvuldige wijze omgaan met de informatie die u aan ons verstrekt en deze informatie niet zonder de uitdrukkelijke toestemming van de u wordt gedeeld met anderen.

U kunt erop vertrouwen dat wij alle nodige maatregelen getroffen hebben dat uw gegevens bij ons veilig verwerkt worden. Lees hier ons Privacyreglement.

Belangrijke formulieren

Precontractueel zijn er een aantal belangrijke formulieren beschikbaar voor het geld lenen. U kunt zich informeren over de leenmogelijkheden aan de hand van bijvoorbeeld onze dienstenwijzer en het dienstverleningsdocument. Op die manier geven we u op voorhand duidelijk aan waarmee we u van dienst kunnen zijn, wat u van ons kunt verwachten en wat bijvoorbeeld de kosten zijn die we daarvoor berekenen.

Onze heldere brochures

Daarnaast heeft u de beschikking over een aantal van onze brochures van de met ons samenwerkende banken: Defam, onderdeel van ABN/AMRO en Interbank, onderdeel van Credit Agricole.

U kunt eenvoudig meer informatie inwinnen over geld lenen. Bekijk daarnaast ook de diverse informatieve pagina’s bij ons op de website, waarin we bijvoorbeeld de persoonlijke lening en het doorlopend krediet toelichten. Daarnaast beschrijven we verschillende situaties waarin u geld kunt lenen en waar u daarbij op dient te letten.

Informatie bij andere instanties

Leenattent is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid. Bij het KIFID kunt u terecht met een klacht over een financieel product of een financiële dienst.

Tenslotte kunt u bij verschillende andere instanties meer informatie vinden over geld lenen en de elementen waar u rekening mee dient te houden. Lees bijvoorbeeld de brochure “Verstandig Lenen” van de AFM. Verder verwijzen wij u graag door naar het NIBUD. Dit is de instantie voor consumenten die hen adviseert met betrekking tot hun inkomsten en uitgaven. Bekijk ook de website van het BKR, de instelling die kredieten van Nederlanders registreert en de website van de Autoriteit Persoons-gegevens omtrent de regels over het mogen verwerken van uw persoonsgegevens.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >

U kunt gelijk een offerte aanvragen als u dat wil. Uiteraard kunt u eerst berekenen hoeveel u kan lenen. Als u dat weet kunt kun zien welke maandlasten voor u het beste zijn.

Heeft u vragen? Start een chat sessie of bel ons tijdens kantoor uren. We helpen u graag op weg.

023 539 5926
ma t/m vr 9 - 17 uur

023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement