Onbeschrijvelijk weer het gevoel van vijheid...

Eindelijk een oplossing.
Wat fijn!

Offerte aanvragen >


Locked-up lening

Heeft u ��n of meerdere leningen met een hoge rente maar kunt u niet overstappen naar een andere bank omdat de huidige leennormen dat niet toelaten? Dan is er sprake van een locked-up lening. Zo�n locked up lening kan u behoorlijk in de problemen brengen. De lening is kennelijk al aan de hoge kant en door de hoge rente schiet het al helemaal niet op met het aflossen van uw schuld. Herkent u zich in deze situatie? Dan kunnen wij daar voor u induiken en nagaan of er een oplossing mogelijk is. Het beste van alles? We zijn u bij een locked-up lening van dienst op basis van no cure, no pay. Vinden we geen geschikte oplossing? Dan kost het u helemaal niets.


Wat is er mogelijk?

We onderzoeken bij Leenattent de mogelijkheden, we hebben een uitgebreide ervaring met de locked-up lening. De overheid heeft dit type situatie erkend en vraagt zowel banken als intermediairs zoals Leenattent om daar actief mee aan de slag te gaan en te zoeken naar een oplossing. Wij pakken die taak graag op. Aan de hand van uw situatie kunnen we beoordelen of er een oplossing mogelijk is. Blijkt dat het geval? Dan zijn we u daar uiteraard graag mee van dienst om te voorkomen dat u nog langer vast zal zitten aan de locked-up lening.


Advies over locked-up lening

We adviseren u in het geval van een locked-up lening en zijn u van dienst op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat we voor u op zoek gaan naar een oplossing. Vinden we die onverhoopt niet? Dan zijn er geen kosten verbonden aan onze dienstverlening. U loopt wat dat betreft geen extra risico, maar u heeft wel de kans om voor een oplossing te laten zorgen.

Interesse om van de locked-up lening af te komen en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij verzoeken u de bijgesloten PDF uit te printen en op te sturen. Hiervoor kunt u het volgende adres gebruiken:

Leenattent
Afd. Locked-up Lening
Antwoordnummer 1049
2000 VB Haarlem

Liever eerst even spreken met een adviseur? Neem contact op via de livechat of bel ons op. We horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement