Financieren en toch besparen...

Iedereen blij met
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


Lening voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een uiterst duurzame investering die u bovendien veel geld op kan leveren. U wekt voortaan uw eigen elektriciteit op, waardoor het niet langer nodig is die af te nemen bij de energieleverancier. Graag gebruik maken van zonnepanelen, maar daar nu even niet de middelen voor? Dankzij de lening voor zonnepanelen kunt u ze direct op het dak laten leggen, zodat u vanaf morgen kunt starten met besparen. U kunt gebruik maken van een lange looptijd en rekenen op een lage lening, zodat de lening voor zonnepanelen een interessante keuze vormt.


Lenen voor zonnepanelen met een lage rente

Dankzij de lage rente kunt u op een voordelige manier lenen voor zonnepanelen. De zonnepanelenlening hoeft u maandelijks niet veel te kosten, vooral niet dankzij de besparing op de energiekosten. U hoeft de elektriciteit niet meer af te nemen bij de energieleverancier, zodat u daarmee eenvoudig in de kosten kunt snijden. U zorgt voor de duurzame opwekking van eigen energie, die u dankzij de omvormer kunt gebruiken voor de verschillende elektrische apparaten en de verlichting in huis. Dankzij een lening voor zonnepanelen heeft u de mogelijkheid het krediet als het ware vanzelf terug te verdienen.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Benieuwd welk type lening het best geschikt is als krediet voor zonnepanelen? De persoonlijke lening lijkt op het eerste gezicht het best geschikt, bijvoorbeeld dankzij de lange looptijd tot 15 jaar die er mogelijk is. Het krediet zorgt voor een grote mate van duidelijkheid en zekerheid over bijvoorbeeld de vaste rente en de vaste looptijd. Wilt u de BTW meteen terugstorten en het maximale overzicht houden over het krediet? Dan vormt het doorlopend krediet wellicht een interessant alternatief. Onze adviseurs kunnen u daar meer over vertellen, zodat u de juiste lening voor zonnepanelen kunt afsluiten.


Advies over de zonnepanelenlening

Graag advies ontvangen over een lening voor zonnepanelen, bij voorkeur volledig kosteloos en vrijblijvend? Dan bent u bij Leenattent aan het juiste adres. We adviseren u op basis van uw huidige en toekomstige situatie, zodat u goed weet waar u aan toe bent en hoe de lening voor zonnepanelen er in de praktijk uit zal komen te zien. Meer weten over de zonnepanelenlening of de maandtermijn die u gaat betalen? Chat met een adviseur, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons online een aanvraag. We horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement