Zon, strand & zee. Anders nog iets?

Fijn eerlijk geld lenen
tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Lening voor een vakantie

De komende zomer een mooie reis maken of tussendoor op vakantie om even te ontspannen zodat u er daarna weer flink tegenaan kunt? Geld lenen voor een vakantie om die direct te kunnen boeken? Dankzij een vakantielening houdt u eenvoudiger een financi�le buffer achter de hand, terwijl u toch van een onbezorgde vakantie kunt genieten. U kunt gebruik maken van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, onze adviseurs kunnen u daar meer over vertellen. Bovendien zorgen ze voor een lage rente op de vakantielening en stemmen ze bijvoorbeeld de looptijd netjes op uw wensen af.


Lage rente voor vakantielening

Graag snel op vakantie, zonder dat u daar hoge kosten voor hoeft te betalen? Een lening voor de vakantie met een lage rente kan dan uitkomst bieden. Het is mogelijk om de vakantie direct te boeken en de aanbetaling te doen. Sterker nog, u heeft het bedrag voor de volledige betaling vlot tot uw beschikking om er zelfs last minute nog even tussenuit te kunnen. Wilt u een mooie reis maken langs verschillende exotische bestemmingen of er dichterbij gewoon even tussenuit om de batterij weer op te laden? Onze adviseurs zorgen voor een zo laag mogelijke rente, zodat u minimale kosten maakt om het bedrag te kunnen lenen.


Doorlopend krediet met lagere rente

De vakantielening valt af te sluiten op basis van zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Het doorlopend krediet vormt een interessante keuze wanneer het gaat om bedragen tot �5.000. De rente ligt dan over het algemeen wat lager dan bij een persoonlijke lening, zodat u daar op een meer voordelige wijze gebruik van kunt maken. Uiteraard kunnen onze adviseurs u de mogelijkheden schetsen en berekenen wat de kosten van een krediet voor de vakantie in de praktijk per maand zullen zijn.


Vrijblijvend advies voor lening voor een vakantie

Wenst u een vrijblijvend advies voor een vakantielening? We kunnen u een kosteloze offerte toesturen, zodat u goed weet wat er mogelijk is en wat de lening voor een vakantie u daadwerkelijk zal gaan kosten. Wat dat betreft bent u op voorhand goed op de hoogte, zodat u zich vervolgens kunt richten op de heerlijke vakantie om even te ontspannen en bij te komen van de drukke periode in Nederland. Meer weten over de vakantielening, de kosten of de mogelijkheden? Bel met een van onze adviseurs, gebruik de livechat om hen te spreken of vraag direct een offerte aan. We horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement