Het is het beste voor ons allebei...

Eerlijk geld lenen als
de situatie verandert.

Offerte aanvragen >


Lening voor uitkoop ex partner

Uit elkaar en vormt het huis een financieel struikelblok? Wilt u er graag blijven wonen en uw partner uitkopen, maar mist u daarvoor de financi�le middelen? Dankzij een lening voor de uitkoop van een ex partner is dit toch goed mogelijk. U kunt de uitkoop financieren, zodat u de woning over kunt nemen. U dient de helft van de overwaarde op de woning te financieren, we kunnen u aan de hand daarvan adviseren over de mogelijkheden en bovendien schetsen wat de maandelijkse lasten daarvoor zullen zijn.


Lage rente voor lening

We zorgen bij Leenattent voor een lage rente op de lening, zodat u voordelig voor de uitkoop van uw ex partner kunt zorgen. Onze adviseurs vergelijken de verschillende mogelijkheden en zorgen voor een aantrekkelijke rente, op basis waarvan u de financiering kunt afsluiten. Het is daardoor niet nodig om uw spaargeld aan te spreken en biedt uitkomst wanneer er onvoldoende spaargeld beschikbaar is. De lening voor de uitkoop van een ex partner is pas mogelijk op het moment dat het huwelijk officieel is ontbonden. U kunt op voorhand wel alvast advies aanvragen, maar om de lening daadwerkelijk af te sluiten is dat een belangrijke voorwaarde.


Persoonlijke lening afsluiten

In de meeste gevallen adviseren we een persoonlijke lening voor de uitkoop van de ex partner. Dit type krediet maakt een lange looptijd mogelijk, kent een vaste rente en zorgt er bovendien voor dat die rente aftrekbaar is. Dat betekent dat u de kosten van het krediet kunt spreiden over een lange periode, u op voorhand zekerheid heeft over de maandlasten en u fiscaal optimaal profiteert van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze adviseurs u dat meer uitgebreid toelichten, zodat u een goed beeld krijgt van wat de lening voor de uitkoop van een ex partner in de praktijk inhoudt.


Advies over uitkoop ex partner met een lening

Alvast een vrijblijvend advies aanvragen voor een lening voor de uitkoop van een ex partner of wilt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aanvragen? We kunnen u daarmee kosteloos van dienst zijn, zodat u goed weet waar u aan toe bent en wat er mogelijk is. Onze adviseurs zitten voor u klaar, u kunt ze op een aantal verschillende manieren bereiken. U kunt ons bereiken via de livechat, door ons op te bellen of door ons online een aanvraag te sturen. We horen graag van u!


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement