Ik zie het als een investering...

Jarenlang plezier van
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


Lening voor een studie

Opnieuw studeren om u verder te ontwikkelen? Een nieuwe richting inslaan of zorgen voor de verdieping van uw kennis? U bent nooit te oud om te leren, het is altijd een goed idee om met een studie te investeren in de toekomst. Die investering financieren met een lening voor een studie? Het is goed mogelijk om een studielening af te sluiten, zowel op basis van een doorlopend krediet als een persoonlijke lening. Dankzij de lage rente op de lening voor de studie blijven de maandlasten goed overzichtelijk, zodat u onbezorgd kunt studeren en u zich kunt richten op de goede studieresultaten.


Lage rente voor studielening

Dankzij de lage rente voor een studielening hoeft die niet veel te kosten, terwijl u de mogelijkheid heeft om u direct in te schrijven en daar zo snel mogelijk mee te starten. Een lening voor de studie maakt het mogelijk om het inschrijfgeld te betalen, het is daarnaast verstandig wat middelen te reserveren om bijvoorbeeld boeken te kopen of bijbehorende materialen aan te schaffen. Onze adviseurs kunnen u goed aangeven waar u bij een studielening rekening mee dient te houden. Bovendien zorgen zij voor een lage rente op de lening voor de studie, zodat u daar een relatief laag bedrag per maand voor betaalt.


Doorlopend krediet of persoonlijke lening

De lening voor een studie valt vorm te geven met zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. De persoonlijke lening zorgt voor de grootste mate van overzicht over de kosten. Het doorlopend krediet biedt aan de andere kant meer flexibiliteit en kent bij bedragen tot �5.000 over het algemeen een lagere rente. Het doorlopend krediet maakt het gemakkelijker om op termijn aanvullende kosten voor studiematerialen te financieren. U kunt geld opnemen tot aan de afgesproken kredietlimiet en bedragen aflossen op het moment dat het u uitkomt.


Kosteloos en vrijblijvend advies

Wenst u advies over een lening voor de studie, bijvoorbeeld om na te gaan welke kredietvorm het best bij u past of welk bedrag u daarvoor nodig heeft? We houden rekening met uw situatie op dit moment en in de toekomst. Bovendien betaalt u een lage rente voor de studielening, zodat u op een voordelige wijze kunt gaan studeren. Meer weten over de studielening en daarvoor een vrijblijvende offerte of een kosteloos advies ontvangen? Neem contact met ons op via de livechat, bel ons op of stuur ons online een aanvraag.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement