De opbrengst viel toch nog tegen...

Eerlijk geld lenen
als de markt verandert.

Offerte aanvragen >


Lening voor restschuld hypotheek

De woning verkocht en is er sprake van een restschuld op de hypotheek? Alvast benieuwd hoe u de restschuld zou kunnen financieren en wat daar de kosten van zijn? Leenattent beschikt over diverse adviseurs die u daar goed over kunnen vertellen. Zodra er sprake is van een restschuld valt die te financieren met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Er is een lange looptijd mogelijk en de rente is gewoon aftrekbaar. Dit betekent dat het in de praktijk goed mogelijk is om de maandlasten bij een lening voor een restschuld flink te drukken.


Lage rente voor financiering restschuld

Specifiek op zoek naar een lage rente voor de financiering van een restschuld? We zorgen voor een lening voor de restschuld waarover u een zo laag mogelijke rente betaalt, waarmee we voorkomen dat u verder in de problemen komt. Een restschuld vormt een tijdelijke verplichting om een aanvullend bedrag af te lossen, zodat u direct de volledige hypotheek kunt afbetalen. We kijken goed naar uw huidige en toekomstige situatie, zodat de lening voor de restschuld goed valt in te passen en de maandelijkse lasten te overzien blijven.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Een lening voor een restschuld op de hypotheek kan verschillende vormen aannemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een persoonlijke lening. Het grote voordeel daarvan is dat er een lange looptijd tot 15 jaar mogelijk is en dat u kunt rekenen op een vaste rente. Dit betekent dat u op voorhand goed weet waar u aan toe bent. U komt met de lening voor de restschuld op de hypotheek niet voor verrassingen te staan. Liever de flexibiliteit van een doorlopend krediet? De rente op de lening voor de restschuld is in de beide gevallen aftrekbaar, onze adviseurs kunnen voor u berekenen welk voordeel dat maandelijks oplevert.


Kosteloos advies door een adviseur

Wenst u een kosteloos advies voor een lening voor een restschuld op de hypotheek, bijvoorbeeld om alvast na te gaan waar u aan toe zal zijn? Is er al sprake van een restschuld en wilt u die financieren? We kunnen u er in de beide gevallen goed mee van dienst zijn, we zorgen voor een kosteloos advies en uiteraard een vrijblijvende offerte op basis van uw situatie en wensen. Meer weten over de lening voor een restschuld op de hypotheek? Stuur ons online een aanvraag, bel ons op of chat online met een adviseur. Wij staan voor u klaar.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement