Hij stopte er ineens mee...

Het gemak van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Lening voor onverwachte uitgaven

Was er de laatste tijd sprake van enkele onverwachte uitgaven en wilt u zich daar de komende tijd tegen wapenen? U kunt een lening afsluiten tegen onverwachte uitgaven, bijvoorbeeld voor de momenten waarop het even tegen zit. Er valt lastig te voorspellen wanneer dat het geval zal zijn, het is fijn als u dankzij een krediet een financi�le buffer achter de hand heeft. Uiteraard zorgen we bij Leenattent voor de laagste rente van Nederland, zodat u voordelig kunt rekenen op wat extra financi�le ruimte. U heeft dankzij het krediet de mogelijkheid om onverwachte uitgaven op te vangen.


Laagste rente voor onverwachte uitgaven

U betaalt de laagste rente voor de lening voor onverwachte uitgaven. Heeft u op dit moment een krediet bij een postorderbedrijf, op uw creditcard of staat u rood op de betaalrekening? Onverwachte uitgaven leiden tot kredieten die u op het laatste moment af dient te sluiten, waardoor u daarvoor een relatief hoge rente betaalt. Het is voordeliger om een lening voor onverwachte uitgaven af te sluiten. U betaalt dan een lagere rente, wanneer u van het verschil wellicht al een nieuwe wasmachine kunt kopen om de kapotte te vervangen.


Doorlopend krediet afsluiten

De lening voor onverwachte uitgaven kunt u het best afsluiten als een doorlopend krediet. U spreekt samen met de kredietverstrekker een limiet af. Dit is het maximale bedrag dat u kunt opnemen. U betaalt uitsluitend rente over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt. Volgt er op de periode van onverwachte uitgaven een betere tijd waarin u wat meer inkomsten heeft? U kunt de geleende bedragen zonder problemen en zonder boete weer aflossen. Op die manier profiteert u met een doorlopend krediet voor onverwachte uitgaven van de maximale flexibiliteit.


Advies over het krediet voor onverwachte uitgaven

We adviseren u bij Leenattent graag over een lening voor onverwachte uitgaven. We brengen de huidige situatie in kaart, schetsen de mogelijkheden en zorgen voor een krediet met een zo laag mogelijke rente. Dat betekent dat u voordelig gebruik kunt maken van een financi�le buffer. Doen zich vervolgens een aantal onverwachte uitgaven voor? U heeft wat krediet achter de hand, zodat u de mogelijkheid heeft om die op te vangen zonder dat u rood komt te staan op de betaalrekening. Interesse in een lening voor onverwachte uitgaven? Doe een aanvraag zodat we contact kunnen opnemen, bel ons op of chat met een adviseur. Wij staan voor u klaar.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement