De afwerking doen we verder zelf...

Jarenlang plezier van
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


Lening voor een verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing hoeft niet duur te zijn. Daar zijn verschillende voordelige mogelijkheden voor beschikbaar. Wij kunnen de lening voor een verbouwing op voorhand voor u berekenen om aan te geven wat een persoonlijke lening of een doorlopend krediet u zal kosten. Wenst u meer ruimte in de woonkamer of wilt u verbouwen om de keuken uit te breiden? Dankzij een lening voor een verbouwing kunt u de kosten daarvoor spreiden over de periode waarin u er plezier van heeft.


Goedkoopste lening voor een verbouwing

We helpen u met Leenattent aan de laagste rentes van Nederland. Het betekent dat u een goedkope lening voor een verbouwing kunt afsluiten. Gaat het om de verbouwing van de complete woning of heeft u in huis specifieke wensen om het aangenamer te maken? Een verbouwing is in veel gevallen een betere keuze dan verhuizen. U kunt blijven wonen waar u woont, bijvoorbeeld in de buurt van de buren die u al kent of de voorzieningen die u zo waardeert. Dankzij een goedkope lening voor een verbouwing hoeft u daar weinig kosten voor te maken en kunt u die bovendien eenvoudig spreiden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

De lening voor een verbouwing is beschikbaar in verschillende vormen. We adviseren u gebruik te maken van een persoonlijke lening voor een verbouwing of het doorlopend krediet voor het verbouwen. Weet u op voorhand precies wat de verbouwing zal gaan kosten en is er geen sprake van onzekere elementen? Een persoonlijke lening is dan goed geschikt. Indien u een groot bedrag achter de hand wenst te hebben om de kosten tijdens de verbouwing op te kunnen vangen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een doorlopend krediet. Deze vormen zijn goed geschikt als lening voor een verbouwing, over het algemeen beter dan een tweede hypotheek.


Kosteloos advies bij lenen voor een verbouwing

Wilt u graag een lening voor een verbouwing afsluiten, maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit de kredietvormen of zoekt u specifiek naar de laagste rente? We brengen u bij Leenattent graag een kosteloos advies uit. Uiteraard brengt dat geen enkele verplichting met zich mee. Het is een vrijblijvende offerte die u kunt gebruiken om bij Leenattent of elders een lening af te sluiten.

Heeft u vragen over de lening voor een verbouwing? Bel ons gerust of chat met een adviseur. Liever direct een offerte aanvragen?


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement