We toeren nu regelmatig samen...

Het leuke van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Lening voor een motor

Een mooie motor gezien in de showroom? Ziet u zich daarop al onbezorgd toeren? Een nieuwe motor vergt een behoorlijke investering, vooral wanneer u de komende zomer ook gewoon op vakantie wilt. Het is in dat geval een goed idee eens te kijken naar de lening voor een motor. We zorgen er daarmee voor dat u de kosten voor de motor kunt spreiden over de periode waarin u er gebruik van maakt. Dankzij de lening voor de motor kunt u er al meteen op wegrijden, zonder dat u daar eerst jaren voor hoeft te sparen.


Lage rente voor motorkrediet

Uiteraard zorgen we bij Leenattent voor een lage rente voor de motorlening. Wij zorgen ervoor dat de lening voor een motor zo voordelig mogelijk uitpakt. Bovendien kunt u het krediet vlot en eenvoudig regelen, wij voorkomen dat daar veel papierwerk bij komt kijken en kunnen u op voorhand uitstekend aangeven wat u kunt verwachten. De lening voor een motor dient voldoende hoog te zijn om het bedrag af te rekenen en dient qua looptijd aan te sluiten bij de verwachte gebruiksduur of levensduur van de motor die u wilt rijden.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Benieuwd welk type krediet het best geschikt is als motorlening? Een lening voor een motor kunt u afsluiten als zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Het doorlopend krediet biedt de meeste flexibiliteit. Houd er aan de andere kant rekening mee dat er sprake is van een variabele rente. De persoonlijke lening voor een motor kent een vaste rente, en is het veelal mogelijk om tussentijds extra af te lossen zonder dat u een boete hoeft te betalen. Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over de beide leenvormen voor een motor, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken.


Kosteloos advies voor de motorlening

We kunnen u bij Leenattent kosteloos adviseren over de motorlening, zodat u goed na kunt gaan welk type krediet daarvoor het best geschikt is. Bovendien zorgen we ervoor dat de motorlening zowel nu als in de toekomst bij u past, zodat u de kosten op een prettige manier kunt spreiden. We sturen u graag een vrijblijvende offerte toe, aan de hand waarvan u eenvoudig kunt zien wat de lening voor een motor u in de praktijk maandelijks zal gaan kosten. Meer informatie ontvangen? Stuur ons een aanvraag, bel met onze adviseurs of gebruik de livechat.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement