Het koken is bijna leuker dan het opeten...

Samen plezier van
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


Lening voor een keuken

Toe aan een nieuwe keuken en daarvoor op zoek naar een financiering? Koken op een mooi 6-pits gasstel, een grote koelkast, luxe oven en bijvoorbeeld een handige espressomachine in de keuken. Een luxe keuken kan een behoorlijke investering vormen, een lening daarvoor biedt de mogelijkheid de kosten over de komende jaren te spreiden. Er zijn lange looptijden mogelijk tot wel 15 jaar, zodat u meer dan voldoende de tijd heeft om het krediet af te lossen.


Lage rente op lening voor een keuken

Onze adviseurs zorgen voor een lage rente op de lening voor de keuken. Dat betekent een lage maandtermijn, vooral wanneer u gebruik maakt van de relatief lange looptijden. Het is daarmee goed mogelijk om de kosten te spreiden, terwijl u de keuken uiteraard al wel meteen kunt laten plaatsen. Bijkomend voordeel van een lening voor de keuken? De rente is in veel van de gevallen aftrekbaar, omdat u met de keuken zorgt voor een investering in de waarde van uw woning. Uiteraard kunnen de adviseurs van Leenattent u goed aangeven wat dit in de praktijk betekent of op welk voordeel u op basis van uw inkomen kunt rekenen.


Persoonlijke lening afsluiten

Wilt u gebruik maken van een persoonlijke lening voor de keuken of bent u benieuwd hoe deze leenvorm zich verhoudt tot het doorlopend krediet? De persoonlijke lening kent een vaste rente en een vaste looptijd, waardoor u kunt rekenen op een grote mate van duidelijkheid. Dat is prettig gedurende de lange looptijd, u weet met een lening voor de keuken op voorhand goed waar u aan toe bent. Onze adviseurs kunnen u voor de verschillende maanden en jaren berekenen wat de kosten per maand zullen zijn.


Kosteloos advies voor keukenlening

Interesse in een keukenlening, maar vooral benieuwd in hoeverre die past bij uw persoonlijke situatie nu en in de toekomst? Onze adviseurs analyseren graag de huidige situatie, om u vervolgens kosteloos te adviseren over de mogelijkheden en bovendien meteen de kosten te schetsen. U kunt aan de hand daarvan een lening voor een keuken afsluiten die uitstekend betaalbaar zal zijn dankzij de lage rente. De keukenlening maakt het mogelijk die direct aan te schaffen en te laten installeren, zodat u binnenkort in een mooie luxe keuken heerlijke maaltijden op tafel kunt zetten. Meer informatie? Chat met een adviseur, bel ons op of stuur ons online een aanvraag voor meer informatie.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement