Onze eerste vakantie samen...

Onverwacht eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Lening voor een caravan

De caravan staat voor het ultieme gevoel van vrijheid, u kunt gaan waar u wenst. Lekker met het gezin op pad voor een heerlijke vakantie of samen genieten tijdens een weekendje weg. Heeft u een caravan en voldoet die niet langer aan uw wensen of wilt u graag een nieuwe caravan kopen om daar met het gezin van te gaan genieten? Dankzij een lening voor een caravan kunt u die eenvoudig financieren, bijvoorbeeld om de kosten te spreiden over de gebruiksduur. Wij kunnen u kosteloos adviseren over de caravanlening, zoals over het type en de looptijd die u daar het best voor kunt kiezen.


Lage rente voor caravanlening

De caravanlening is het meest aantrekkelijk bij een lage rente. U betaalt dan een lage maandtermijn voor de caravan, terwijl het niet nodig is om daar eerst jaren voor te sparen. Bijkomend voordeel? Dankzij de lage rente voor de lening voor een caravan kunt u er de komende zomer gewoon mee op vakantie en kunt u wellicht zelfs nog een extra weekendje weg om deze alvast uit te proberen. We zorgen bij Leenattent voor de laagste rente voor een caravanlening, zodat u daar op een voordelige wijze gebruik van kunt maken om de caravan te financieren.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

De lening voor een caravan is in de meeste gevallen een persoonlijke lening. Dit type krediet biedt een helder overzicht van het te lenen bedrag, de looptijd waarin u deze zal aflossen en de maandtermijn die u gedurende de looptijd betaalt. Er is sprake van een vaste rente, waardoor het op voorhand goed mogelijk is om de kosten te berekenen. Wenst u liever wat meer flexibiliteit en wilt u gebruik maken van een variabele rente? U kunt de lening voor een caravan dan afsluiten in de vorm van een doorlopend krediet. Onze adviseurs kunnen de mogelijkheden naast elkaar zetten, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken.


Kosteloos advies voor de caravanlening

We zorgen bij Leenattent graag voor een duidelijk advies over de caravanlening, zodat u goed weet hoe deze in elkaar zit, welke maandtermijn u betaalt en hoe lang de looptijd zal zijn. We analyseren uw huidige situatie en kunnen u op basis daarvan een passende lening voor de caravan adviseren. Dat betekent dat u een mooie nieuwe caravan kunt kopen, waarvoor u de kosten de komende jaren zal spreiden. We verzorgen kosteloos advies, waarbij u uiteraard nog nergens aan vast zit. Interesse? Stuur ons een aanvraag, neem telefonisch contact met ons op of chat eerst eens met een adviseur.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement