3 maanden per jaar gaan we er samen op uit...

Jarenlang plezier van
eerlijk geld lenen.

Offerte aanvragen >


Lening voor een camper

Zorgeloos toeren met de camper, bijvoorbeeld door Nederland of liever over de grens? De camper is het ideale kampeermiddel in bijvoorbeeld Scandinavi� en andere prachtige delen van Europa. Net niet voldoende geld beschikbaar om een mooie luxe camper te kopen of graag wat geld overhouden om daar vervolgens van op vakantie te kunnen? De lening voor een camper is dan uitstekend geschikt. U spreidt de kosten daarvoor over de periode waarin u er gebruik van zal maken. Onze adviseurs kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden, zodat u een voordelige camperlening kunt afsluiten.


Lage rente voor camperlening

De camperlening vraagt om een lage rente, zodat u een lage maandtermijn betaalt en u regelmatig de mogelijkheid heeft om er lekker met de camper op uit te trekken. We zorgen bij Leenattent voor een scherpe aanbieding, waarvoor u uiteraard eerst een vrijblijvende offerte van ons zal ontvangen. Dit betekent dat u op voorhand goed weet wat de lening voor een camper zal gaan kosten en hoe dat bijvoorbeeld afhankelijk is van het bedrag dat u nodig heeft om de camper te financieren.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

De lening voor een camper zal over het algemeen een persoonlijke lening zijn. U leent dan een bedrag dat u nodig heeft om de camper aan te kunnen schaffen. Vervolgens betaalt u gedurende de looptijd een vaste rente en valt het op voorhand uit te rekenen wat de kosten per maand zullen zijn. Liever gebruik maken van een meer flexibel doorlopend krediet of zoekt u naar een combinatie van de beide vormen? Onze adviseurs kunnen u uitstekend uitleggen hoe de lening voor een camper uit kan zien en wat de voor- en nadelen van de beide varianten voor u zijn.


Kosteloos advies voor camperlening

We geven u graag kosteloos advies over een camperlening, aan de hand waarvan we de verschillende mogelijkheden kunnen schetsen. We stemmen die uiteraard netjes af op uw persoonlijke situatie, zodat u bijvoorbeeld kunt rekenen op een passende en betaalbare lening voor de camper. We houden rekening met uw voorkeuren voor het type krediet en kijken samen met u naar het te lenen bedrag of het spaargeld dat u mogelijk kunt inzetten. Meer weten over de camperlening? Stuur ons een aanvraag, chat met een adviseur of bel ons op. We horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement