De spatten zijn net kleine sterretjes...

Fijn eerlijk geld lenen
tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Lening voor een boot

Heerlijk over het water varen met uw eigen boot of kunt u niet wachten om Nederland vanaf het water te gaan ontdekken? Een boot biedt het ultieme gevoel van vrijheid, u kunt gaan en staan waar u wilt. Dankzij een lening voor een boot valt die bovendien goed te financieren, het is niet nodig om daar eerst jaren voor te sparen. Wij kunnen u helpen een grotere zeilboot te kopen of voor het eerst een mooie sloep aan te schaffen. Dankzij de lening voor de boot kunt u de kosten spreiden over de periode waarin u er gebruik van zal maken, u kunt er direct in wegvaren.


Bootlening met een lage rente

Uiteraard gaan onze adviseurs voor u op zoek naar een bootlening op basis van een lage rente. De leningen voor boten hebben de laagste rentes van Nederland, zodat u een lage maandtermijn betaalt en er voldoende geld overblijft om er zo nu en dan met de boot op uit te trekken. De bootlening hoeft maandelijks niet veel te kosten, terwijl er voldoende spaargeld overblijft als buffer of om binnenkort een mooie reis mee te maken over de wateren die Nederland rijk is.


Type krediet voor de boot

Benieuwd hoe de lening voor een boot er in de praktijk over het algemeen uit ziet? De voorkeur gaat vaak uit naar een persoonlijke lening. Deze biedt een grote mate van zekerheid, bijvoorbeeld dankzij de vaste rente. U weet op voorhand goed waar u aan toe bent, we stemmen de lening af op uw situatie op dit moment en bovendien die in de toekomst. Liever gebruik maken van een doorlopend krediet of van een combinatie van de beide vormen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, de maandtermijn en uiteraard de looptijd van het krediet voor de boot.


Advies van onze adviseurs

We kunnen u bij Leenattent kosteloos adviseren over een lening voor een boot, zodat u volledig vrijblijvend goed weet waar u aan toe bent. We schetsen de mogelijkheden en de kosten, we zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien gaan we voor u op zoek naar de laagste rente. Wilt u een lening voor een boot afsluiten of oversluiten? Voor het eerst een boot kopen of graag wat groter gaan varen? Stuur ons een aanvraag voor een bootlening, chat met een adviseur of neem telefonisch contact met ons op.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement