Dure leningen oversluiten?

Bij Leenattent bespaart
u hiermee veel geld.

Offerte aanvragen >


Lening om andere leningen over te sluiten

Lening oversluiten? U kunt geld lenen om meerdere dure of kleine leningen te combineren tot een enkel overzichtelijk krediet. Dit biedt overzicht en helpt wellicht de kosten te drukken, zodat u een lagere maandlast betaalt voor de verschillende leningen. Betaalt u teveel rente of mist u het overzicht waardoor u het risico loopt op te late betalingen? Het is een goed idee om een lening af te sluiten zodat u bestaande kredieten kunt oversluiten.


Goedkope lening oversluiten

Diverse leningen oversluiten naar een enkele nieuwe lening draagt bij aan het overzicht en de betaalbaarheid. Dankzij de lage rente betaalt u een lagere maandlast, de maandtermijn valt een stuk lager uit. Daar komt bij dat u een goed beeld heeft van het geld dat er nog open staat en de aflossingen die u maandelijks dient te doen. Uiteraard kunt u zowel persoonlijke leningen met een vaste rente als doorlopende kredieten met een variabele rente oversluiten. We adviseren u graag over de mogelijkheden.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Heeft u meerdere persoonlijke leningen en wilt u die combineren tot een enkele goedkopere lening? Is er sprake van zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet en zoekt u naar mogelijkheden om dit eenvoudiger te maken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. We zorgen bij Leenattent voor een scherpe rente en helpen u het overzicht weer terug te krijgen. U kunt een lening afsluiten om andere leningen over te sluiten, zodat er een enkel krediet ontstaat dat u goed kunt betalen en op een duidelijke wijze kunt terugbetalen.


Kosteloos advies voor oversluiten

Benieuwd wat er mogelijk is of waar u op dient te rekenen als u de leningen oversluit naar een nieuwe goedkopere lening? We zijn u graag van dienst met kosteloos advies. We adviseren u over de mogelijkheden, schetsen zowel de oude als de nieuwe situatie en zorgen uiteraard voor de allerlaagste rente van Nederland. Het resultaat? U kunt uw bestaande leningen oversluiten naar een nieuwe goedkopere lening. We zorgen er op die manier voor dat de maandtermijn lager uit zal vallen en u voortaan het overzicht weer heeft. Bel ons op, chat met een adviseur of vraag meer informatie aan. We horen graag van u.


HOEVEEL RENTE KAN IK BESPAREN BIJ OVERSLUITEN?

Hoeveel leningen heeft u lopen?*
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement