Leenadvies


Een goed leenadvies helpt u de juiste keuze te maken voor een krediet. Heeft u een mooie nieuwe auto op het oog, wilt u de keuken vernieuwen of wenst u wat extra geld achter de hand nu de kinderen gaan studeren? Het is in die gevallen een goed idee om leenadvies in te winnen bij onze specialisten. We helpen u de beste lening af te sluiten door goed te kijken naar uw huidige situatie, de verwachtingen voor de toekomst en de uitgave die u wilt doen met het geleende geld. U kunt op die manier de beste lening afsluiten, die u zowel nu als in de toekomst goed kunt blijven betalen.

De beste lening afsluiten

Een leenadvies helpt u de beste lening af te sluiten. Een krediet helpt u aan de gewenste financiële middelen, mits u daar op de juiste wijze gebruik van maakt. Wat is het maximale bedrag dat u kunt lenen, hoe zullen de maandtermijnen zich ontwikkelen en sluit de looptijd aan bij het type uitgave dat u wilt doen? Het zijn belangrijke zaken die aan bod kunnen komen tijdens het vrijblijvende en kosteloze leenadvies. We zorgen er op die manier voor dat u de beste lening af kunt sluiten, waar u vervolgens optimaal gebruik van kunt maken.

Lening en de uitgave

We kijken voor het leenadvies naar drie verschillende zaken. Allereerst beoordelen we u voor uw huidige situatie. Wat is er mogelijk wanneer u geld wilt lenen en hoe valt dat in te passen binnen de huidige balans tussen inkomsten en uitgaven? Vervolgens kijken we samen met u naar de toekomst. We zorgen er met het leenadvies voor dat het krediet zowel nu als in de toekomst goed betaalbaar is. Ten derde houden we rekening met de uitgave die u wenst te doen. We stemmen het leenadvies daar op af, bijvoorbeeld met betrekking tot de looptijd van het krediet.

Handige tool en kosteloos leenadvies

Onderstaande handige tool geeft u op basis van uw antwoorden op 7 vragen inzicht in welke leenvorm het beste bij u past.

Wenst u een volwaardig leenadvies? We kunnen u kosteloos adviseren en een vrijblijvende offerte aanbieden van verschillende geldverstrekkers. Dat betekent dat u zich goed kunt voorbereiden op de mogelijke kredieten en de maandtermijnen waar u rekening mee dient te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan door online een aanvraag te doen, een livechat te starten of telefonisch contact op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Welke leenvorm kies ik?

Bestedingsdoel
Doorlopend krediet: 
Persoonlijke lening: 
Bedrag
Doorlopend krediet: 
Persoonlijke lening: 
Rente
Doorlopend krediet: 
Persoonlijke lening: 
Looptijd
Doorlopend krediet: 
Persoonlijke lening: 
Zekerheid
Doorlopend krediet: 
Persoonlijke lening: 
Maandlasten
Doorlopend krediet: 
Persoonlijke lening: 
Overzicht
Doorlopend krediet: 
Persoonlijke lening: 

U kunt gelijk een offerte aanvragen als u dat wil. Uiteraard kunt u eerst berekenen hoeveel u kan lenen. Als u dat weet kunt kun zien welke maandlasten voor u het beste zijn.

Heeft u vragen? Start een chat sessie of bel ons tijdens kantoor uren. We helpen u graag op weg.

023 539 5926
ma t/m vr 9 - 17 uur

023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement