Het is een uit de hand gelopen hobby...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Krediet voor zelfstandigen

Het krediet voor zelfstandigen helpt u zakelijk te investeren of maakt priv� een financi�le buffer mogelijk. Werkzaam als zelfstandige en benieuwd naar de mogelijkheden om wat extra geld te lenen? U kunt al na 2 volledige jaren als zelfstandige geld lenen. Investeer in een nieuwe machine, zorg voor een nieuwe inventaris of zorg er in priv� voor dat u een representatieve auto kunt rijden. Het krediet voor zelfstandigen biedt zowel zakelijk als priv� verschillende mogelijkheden. Onze adviseurs zorgen er uiteraard voor dat u een zo scherp mogelijke rente betaalt.


Lage rente voor zelfstandigen

Dankzij de lage rente is het goed mogelijk om het krediet voor zelfstandigen op een voordelige wijze af te sluiten. U kunt gebruik maken van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, afhankelijk van de uitgave(n) die u wilt doen en uw voorkeur voor een vaste of variabele rente. We kunnen u daar goed over adviseren en op basis van zowel de zakelijke als priv� situatie aangeven wat het best aansluit. We werken bij Leenattent samen met verschillende banken, waardoor we de mogelijkheden met elkaar kunnen vergelijken en u goed van dienst kunnen zijn met een lage rente op het krediet voor zelfstandigen.


Krediet voor zelfstandigen na 2 jaar

Het is al na 2 volledige jaren mogelijk om een krediet voor zelfstandigen af te sluiten, het is niet nodig om daarvoor ook het derde jaar volledig af te wachten. Dat betekent dat u eerder de mogelijkheid heeft om zakelijk of in priv� een investering te doen. Het geld uit een doorlopend krediet vooral gebruiken voor een financi�le buffer? U bent vrij in de wijze waarop u het krediet voor zelfstandigen wilt gebruiken. Wij maken het mogelijk al na 2 jaar als zelfstandige geld te lenen en op die manier vlot gebruik te maken van een krediet dat u kan helpen de volgende stap te zetten.


Kosteloos advies en vrijblijvende offerte

Onze adviseurs kunnen u kosteloos adviseren over het krediet voor zelfstandigen en een vrijblijvende offerte uitbrengen. We adviseren u over de verschillende leenvormen, bijvoorbeeld op basis van het doel dat u voor ogen heeft. We beoordelen de jaarcijfers en kunnen u aan de hand daarvan aangeven wat er mogelijk is. Dankzij het krediet voor zelfstandigen na 2 jaar heeft u zo snel mogelijk de mogelijkheid om voor meer financi�le middelen te zorgen. Start een livechat of bel met onze adviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden. Of vraag direct een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Wij horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement