Studeren, werken, stappen...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Ik werk via een uitzendbureau

U werkt via een uitzendbureau en wilt geld lenen voor een mooie nieuwe auto, een ontspannende vakantie of wellicht gewoon een weekendje weg. Welke doelstelling u ook heeft, zelfs wanneer u bij een werkgever werkt via een uitzendbureau kunt u relatief eenvoudig geld lenen. Houd er rekening mee dat we u in fase B of C van dienst kunnen zijn, in fase A is er helaas nog onvoldoende sprake van zekerheid om een krediet af te sluiten.


Geld lenen in fase B of C (fase 3 of 4)

Begint u met werken voor een uitzendbureau? Dan is er doorgaans sprake van fase A. We noemen dat ook wel fase 1 of 2. Het is dan nog niet mogelijk om geld te lenen op basis van deze overeenkomst, daarvoor is de onzekerheid helaas nog te groot. Werkt u voor een uitzendbureau en is er sprake van fase B of C? We noemen dat ook wel fase 3 of 4. Het is in die gevallen wel goed mogelijk om geld te lenen. Er is meer sprake van zekerheid, zodat onze adviseurs u kunnen adviseren over wat er mogelijk is.


Alle kredietvormen mogelijk

In fase B of C bij het werken via een uitzendbureau kunt u gebruik maken van alle kredietvormen die er beschikbaar zijn. Het gaat om de persoonlijke lening en het doorlopend krediet, uiteraard in combinatie met alle specifieke varianten daarop. Een autolening afsluiten of gebruik maken van een WOZ-krediet? Dat is goed mogelijk zodra er sprake is van fase 3 of 4 bij het uitzendbureau. Een geldverstrekker is uiteindelijk op zoek naar zekerheid, iets waar gelukkig geen vaste aanstelling bij de werkgever zelf voor nodig is.


Kosteloos advies voor lenen bij uitzendwerk

Werkt u bij een uitzendbureau op basis van fase B of C en bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Onze adviseurs kunnen u kosteloos adviseren en een vrijblijvende offerte aanbieden, zodat u op voorhand goed weet waar u aan toe bent. Uiteraard zorgen we voor de laagste rente van Nederland. Het geld lenen tijdens werk via een uitzendbureau hoeft niet duur te zijn, zodat u een fijn appeltje voor de dorst tot uw beschikking heeft. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan door online een aanvraag te doen, een livechat te starten of telefonisch contact op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement