Werken omdat het leuk is...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Ik heb een tijdelijk dienstverband

Een tijdelijk dienstverband en geld lenen om de kinderen te laten studeren, even lekker op vakantie te kunnen of de nieuwe keuken te financieren? Van een nieuwe auto tot aan nieuwe apparatuur of gewoon een appeltje voor de dorst: er is gelukkig van alles mogelijk. Het is bij een tijdelijk dienstverband geen probleem om geld te lenen.


Lage rente zonder intentieverklaring

Bij een tijdelijk dienstverband slagen onze adviseurs erin voor een lage rente te zorgen, zonder dat daar een intentieverklaring voor nodig is. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet werkt wat dat betreft net wat anders dan de hypotheek. Dat heeft te maken met verschillende factoren. Het gaat om een kleiner kredietbedrag en de looptijd zal doorgaans (een stuk) korter zijn. Dit betekent dat de geldverstrekker beduidend minder risico loopt. Het is het inkomen uit uw tijdelijk dienstverband dat vooral van belang is, dit bepaalt in grote mate of u het krediet kunt krijgen.


Alle kredietvormen beschikbaar

Bij een tijdelijk dienstverband kunt u geld lenen door middel van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. De verschillende kredietvormen zijn beschikbaar, daarin geldt geen beperking. Dat betekent dat onze adviseurs u op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. We zorgen ervoor dat u online het krediet kunt afsluiten dat u wenst, zonder dat u rekening hoeft te houden met het feit dat u geen vast contract heeft.


Vrijblijvende offerte door onze adviseurs

Benieuwd wat er mogelijk is met een tijdelijk dienstverband en wat u maximaal kunt lenen? Het is iets waarover onze adviseurs u graag adviseren en waarvoor ze u een vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen. We geven u aan wat er mogelijk is en zorgen uiteraard voor een krediet dat aansluit op uw tijdelijke dienstverband en de rest van uw persoonlijke situatie. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan door online een aanvraag te doen, een livechat te starten of telefonisch contact op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement