Het is een kwestie van onderhouden...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Ik heb een eigen huis

U heeft een eigen huis en wilt geld lenen: benieuwd naar de mogelijkheden? Het eigen huis is van grote toegevoegde waarde om geld te lenen. U kunt bijvoorbeeld geld lenen om een nieuwe keuken te plaatsen, een nieuwe auto te kopen of de kinderen te laten studeren. Wat het doel van de beoogde lening ook is, dankzij de eigen woning is het mogelijk om op een relatief voordelige manier geld te lenen. We gaan bij Leenattent voor u op zoek naar de laagste rente, zodat u een lage prijs betaalt voor het geld dat u tijdelijk extra achter de hand wenst te houden.


Lage rente dankzij eigen huis

De eigen woning helpt voor een zo laag mogelijke rente te zorgen. Een geldverstrekker is altijd op zoek naar zekerheid. Heeft u een eigen huis (met hypotheek) en is er sprake van overwaarde? Dat is een belangrijke mate van zekerheid. U heeft dan vermogen, waardoor u als het ware de garantie kunt bieden dat u het geleende geld ook weer terug kunt betalen. Het betekent dat u met een eigen huis net wat gemakkelijker geld kunt lenen en dat u over het algemeen op een lagere rente kunt rekenen. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag de situatie in kaart te brengen en u een zo laag mogelijke rente aan te bieden.


Korting op doorlopend krediet of persoonlijke lening

Geld lenen met een eigen huis is voordelig wanneer u zowel de persoonlijke lening als een doorlopend krediet kiest. Heeft u eenmalig extra geld nodig om een nieuwe auto, apparatuur of een vakantie te kunnen betalen? Gaat het om wat extra middelen voor de komende periode of wilt u optimaal profiteren van een lage en variabele rente? Dan is het doorlopend krediet wellicht beter geschikt. Onze adviseurs kunnen u daar wegwijs in maken en houden bijvoorbeeld rekening met de lasten van de hypotheek op uw woning. Op die manier zorgen we voor een krediet dat past bij uw situatie en aansluit op uw wensen.


Kosteloos advies en vrijblijvende offerte

Onze adviseurs brengen u graag een kosteloos advies uit, zodat u bij een eigen huis goed weet waar u aan toe bent wanneer u geld wilt lenen. Bovendien zorgen we graag voor een vrijblijvende offerte. Dit zijn de elementen die u helpen een goede keuze te maken uit de verschillende beschikbare leningen. Geld lenen met een eigen huis is relatief gemakkelijk, al neemt dat niet weg dat we altijd het onderste uit de kan halen. Contact opnemen? Dat kan door online een aanvraag te doen, een livechat te starten of telefonisch contact op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement