Zelf over alles idee�n ontwikkelen...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Ik ben zelfstandige

Geld lenen als zelfstandige? Het is al na 2 jaar als ondernemer mogelijk om geld te lenen door middel van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. U kunt zakelijk geld investeren in nieuwe inventaris, een nieuwe machine of wellicht andere bedrijfsonderdelen. Er priv� voor zorgen dat u een nette auto kunt rijden, eens lekker op vakantie of de keuken verbouwen! U kunt geld lenen als zelfstandige en het geld vervolgens zakelijk of priv� besteden aan een doel naar keuze.


Geld lenen als zelfstandige

U kunt op verschillende manieren geld lenen als zelfstandige. Heeft u bijvoorbeeld een eenmanszaak, een vof of een BV? Het is in alle drie de gevallen goed mogelijk om een krediet voor zelfstandigen af te sluiten. Dankzij de diverse vormen kunt u tijdelijk zorgen voor wat meer geld achter de hand of zorgen we er met een eenmalige lening voor dat u een grote uitgave kunt doen. Uiteraard zorgen we voor een zo laag mogelijke rente, zodat u als zelfstandige op een voordelige wijze geld kunt lenen.


Lage rente na 2 jaar als ondernemer

Profiteren van een lage rente op een lening voor zelfstandigen? Om als zelfstandige een krediet af te kunnen sluiten is het van belang dat u beschikt over minimaal 2 jaar aan jaarcijfers. U heeft die jaarcijfers nodig om de geldverstrekker aan te tonen dat u voldoende inkomen genereert en u de mogelijkheid heeft om de maandtermijnen nu en in de toekomst te betalen. Uiteraard kunnen we u aangeven wat u maximaal kunt lenen op basis van de lage rente en de winst die u genereert.


Advies over lening als zelfstandig

Advies inwinnen over een lening voor zelfstandigen? We adviseren zelfstandigen met een eenmanszaak, vof of BV over de mogelijkheden om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af te sluiten. Uiteraard zorgen we voor een zo laag mogelijke rente en houden we rekening met het bestedingsdoel dat u heeft. Dat betekent dat u de beste lening kunt afsluiten, waarmee we zorgen voor een krediet dat u meer financi�le middelen biedt en zowel nu als in de toekomst goed betaalbaar blijft. Advies inwinnen? Neem telefonisch contact met ons op, start een livechat of vraag direct online een vrijblijvende en kosteloze offerte aan. We horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement