U focussen op waar u goed in bent...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Ik ben in loondienst

In loondienst en geld lenen? Dankzij uw (vaste) contrast is het goed mogelijk om geld te lenen. U kunt gebruik maken van de persoonlijke lening of het doorlopend krediet, daar kunnen onze adviseurs u goed over adviseren. De hoogte van uw maximale lening hangt sterk af van het inkomen dat u in loondienst verdient. Wilt u de keuken vernieuwen, een nieuwe auto kopen of de kinderen laten studeren? Het is vanuit loondienst goed mogelijk om geld te lenen. We adviseren u graag op basis van uw huidige en toekomstige situatie, daarnaast houden we rekening met het bestedingsdoel dat u voor ogen heeft.


Geld lenen in loondienst

Geld lenen in loondienst is relatief gemakkelijk, u heeft de keuze uit een aantal verschillende kredieten. Heeft u tevens een eigen woning? Dan is het op basis van de speciale doorlopende kredieten of persoonlijke leningen voor huiseigenaren zelfs mogelijk om de rente nog verder te drukken. Ook in andere gevallen zorgen we bij Leenattent voor een lage rente op het krediet dat u afsluit. Geld lenen in loondienst hoeft niet duur te zijn, omdat de geldverstrekker een grote mate van zekerheid heeft dat u het geleende bedrag weer netjes terugbetaalt.


Goedkoop geld lenen

U kunt in loondienst goedkoop geld lenen, voor een aantal verschillende doelen. De kinderen laten studeren, met het gezin op vakantie of er met wat extra geld achter de hand voor zorgen dat u de dure periode die eraan zit te komen door kan komen? Zowel voor het doorlopend krediet als de persoonlijke lening zijn er lage rentes beschikbaar. We zorgen voor een voordelig krediet, waarbij we goed kijken naar de maandtermijn die u kunt betalen en de wijze waarop u het geld zal gebruiken. In loondienst en geld lenen voor een nieuwe auto? We helpen u ervoor te zorgen dat u de looptijd af kunt stemmen op de te verwachten gebruiksduur van de auto.


Vrijblijvend advies bij loondienst

We adviseren u graag over de mogelijkheden om geld te lenen in loondienst. Dat betekent dat we de huidige financi�le situatie beoordelen en samen met u een inschatting maken van de toekomst. Onze adviseurs helpen u een keuze te maken uit de verschillende leenvormen en kunnen u op basis daarvan een vrijblijvende offerte toesturen. Uiteraard kunt u rekenen op kosteloos advies, zodat u goed weet wat er mogelijk is en u op basis daarvan een beslissing kunt nemen. Neem telefonisch contact met ons op, start een livechat of vraag direct online een vrijblijvende en kosteloze offerte aan.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement