Het geeft warmte en gezelligheid...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente..

Offerte aanvragen >


Huiseigenaar persoonlijke lening

U bent huiseigenaar en wilt een persoonlijke lening afsluiten? Dat komt goed uit, de eigen woning helpt u een lagere rente te bedingen en voordeliger gebruik te maken van het krediet. De persoonlijke lening kunt u inzetten op de wijze die u wenst. Koop een nieuwe keuken, rijd een mooie nieuwe auto of ga er met het hele gezin van op vakantie om even te ontspannen. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, de persoonlijke lening voor huiseigenaren zorgt eenmalig voor een mooi bedrag dat u kunt besteden op de wijze die u wenst. Het feit dat u een eigen woning heeft leidt automatisch tot een lagere rente op het krediet.


Goedkopere persoonlijke lening

De eigen woning biedt voor de kredietverstrekker een belangrijke mate van extra zekerheid, ongeacht of er sprake is van overwaarde. Het is voor huiseigenaren gemakkelijker om een persoonlijke lening af te sluiten, waarbij u bovendien kunt rekenen op een lagere rente. We zorgen bij Leenattent toch al voor de laagste rente van Nederland, zodat u als huiseigenaar met een persoonlijke lening dubbel kunt profiteren. De hoge mate van zekerheid dankzij de vaste rente en vaste looptijd maakt het bovendien eenvoudig om op voorhand de kosten per maand te berekenen.


Persoonlijke lening bij een eigen woning

Een persoonlijke lening als huiseigenaar afsluiten? Dankzij de eigen woning kunt u rekenen op een extra scherpe rente. De persoonlijke lening biedt u de mogelijkheid om eenmalig geld te lenen en dat vervolgens in vooraf vastgestelde stappen terug te betalen. Het krediet biedt een hoge mate van duidelijkheid en zekerheid, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het krediet is vergelijkbaar met een hypotheek waarop u vanaf het begin aflossingen doet, al bent u in dit geval vrij om te bepalen waar u het beschikbare geld aan wilt besteden.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een persoonlijke lening als huiseigenaar? Heeft u een doel voor ogen en daar financi�le middelen bij nodig? Onze adviseurs kunnen u als woningeigenaar precies aangeven wat er mogelijk is met de persoonlijke lening, welke rente daar bij past en tot welke maandtermijn dat vervolgens zal leiden. Stuur ons online een aanvraag, neem telefonisch contact met ons op of start een livechat. Onze adviseurs kunnen u kosteloos adviseren en een vrijblijvende offerte toesturen.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement