Ik heb de smaak helemaal te pakken...

Het plezier van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Huiseigenaar doorlopend krediet

Het huiseigenaar doorlopend krediet is een speciale variant van dit type lening, speciaal voor bezitters van een eigen woning. De eigen woning toont een belangrijke mate van financi�le stabiliteit, interessant voor de aanbieders van kredieten. Zoekt u naar een doorlopend krediet om de komende tijd wat extra geld achter de hand te houden? Wilt u een kleine verbouwing laten uitvoeren, de kinderen laten studeren of gewoon een buffer cre�ren? Het is in die gevallen een goed idee om gebruik te maken van het huiseigenaar doorlopend krediet.


Lage rente dankzij eigen woning

Het doorlopend krediet voor huiseigenaren helpt de toch al lage rente voor dit type lening verder te verlagen. Een doorlopend krediet kent voor relatief kleine bedragen een scherpere rente dan de persoonlijke lening. Het feit dat u een eigen woning bezit helpt de rente verder omlaag te brengen. Dit betekent dat u op een meer voordelige wijze de mogelijkheid heeft om een doorlopend krediet af te sluiten. Het doorlopend krediet voor huiseigenaren vormt wat dat betreft de beste keuze wanneer u tijdelijk wat extra geld nodig heeft en u de beschikking heeft over een eigen woning.


Doorlopend krediet voor huiseigenaren

Het doorlopend krediet voor huiseigenaren zorgt voor het bekende appeltje voor de dorst, u heeft wat extra financi�le middelen tot aan de kredietlimiet zoals u die afspreekt met de kredietverstrekker. Uiteraard kunnen we u op voorhand goed aangeven wat er mogelijk is of schetsen onze adviseurs u graag het voordeel van uw eigen woning. De woning maakt het een stuk gemakkelijker om een doorlopend krediet af te sluiten en daarbij te profiteren van een scherpe rente. Het is uiteraard geen probleem dat er een hypotheek rust op de eigen woning.


Vrijblijvende offerte en kosteloos advies

Benieuwd naar wat er mogelijk is binnen het doorlopend krediet voor huiseigenaren? Onze adviseurs kunnen u een vrijblijvende offerte toesturen voor het huiseigenaar doorlopend krediet of u kosteloos adviseren. We geven u aan wat er mogelijk is, schetsen de kosten en houden uiteraard rekening met zowel de huidige situatie als de toekomst. Op die manier zorgen we voor een duurzaam betaalbaar doorlopend krediet, waarbij u als huiseigenaar kunt profiteren van een extra lage rente. Direct meer weten? Bel ons op, start de livechat of vraag direct een vrijblijvende en kosteloze offerte. Wij horen graag van u.


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement