's Morgens lekker vers en gezond...

Het gemak van eerlijk geld
lenen tegen een lage rente.

Offerte aanvragen >


Doorlopend Krediet

Tijdelijk wat extra geld achter de hand houden? Het doorlopend krediet is daarvoor uitstekend geschikt. U kunt een bestaand doorlopend krediet oversluiten naar onze allerlaagste rente van Nederland of een nieuw krediet afsluiten voor kosten die eraan zitten te komen. Uiteraard kunnen we voor u een doorlopend krediet berekenen en kunt u de kredieten vergelijken met de andere aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Het doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij u slechts rente betaalt over het bedrag dat u opneemt om uw rekeningen te kunnen voldoen.


Goedkoop doorlopend krediet

U kunt een goedkoop doorlopend krediet afsluiten, we zorgen bij Leenattent voor de allerlaagste rente van Nederland. Het betekent dat u een zo laag mogelijk bedrag aan kosten betaalt voor het geld dat u opneemt om te lenen. Binnen het doorlopend krediet betaalt u slechts voor het bedrag dat u daadwerkelijk gebruikt, over de rest van het krediet dat u eventueel op kunt nemen hoeft u nog geen rente te betalen. Het helpt de kosten goed in de hand te houden, vooral wanneer u gebruik maakt van het goedkoopste doorlopend krediet dat er beschikbaar is.


Kenmerken en voordelen

Het doorlopend krediet kenmerkt zich als een flexibele kredietvorm. U kunt geld opnemen tot een afgesproken limiet, bijvoorbeeld �10.000. U heeft gedurende de looptijd dan de mogelijkheid om maximaal dat bedrag op te nemen en te lenen. Tussentijds kunt u de geleende bedragen aflossen wanneer u wilt en bovendien weer opnieuw opnemen.

De flexibiliteit van het doorlopend krediet is een van de grote voordelen. U kunt geld opnemen wanneer u wenst, dat aflossen wanneer u wenst en het gewoon weer opnieuw opnemen. Weet u nog niet goed hoeveel extra geld u de komende tijd nodig heeft? Een doorlopend krediet vormt in veel gevallen dan een goede keuze. Het is uiteraard iets waar we u persoonlijk over kunnen adviseren.


Kosteloos advies voor een doorlopend krediet

Wenst u een kosteloos advies voor een doorlopend krediet, zodat u eenvoudig kunt nagaan of dat voor u een goede keuze vormt? We helpen u er graag mee op weg. We adviseren u vrijblijvend over het doorlopend krediet, ook als u daarna geen lening afsluit bij Leenattent. Desgewenst vergelijken we het doorlopend krediet voor u met de persoonlijke leningen die er beschikbaar zijn. U krijgt op die manier een goed voorbeeld van het doorlopend krediet en of dat in uw geval een goede keuze vormt.

Heeft u vragen over het doorlopend krediet? Bel ons gerust of chat met een adviseur. Of vraag direct een offerte aan!


HOEVEEL KAN IK LENEN?
Hoeveel geld wilt u lenen?
Bent u getrouwd of samenwonend?
Heeft u inwonende kinderen?
Wat is uw woonsituatie?
Wat zijn uw woonlasten per maand?
Wat is uw (gezamenlijk) netto inkomen per maand
Berekenen >HEEFT U
NU EVEN
FINANCIELE RUIMTE
NODIG?
WILT U
MINDER BETALEN
VOOR
UW LENINGEN?


5 REDENEN OM VOOR LEENATTENT TE KIEZEN


Bekijk ze hier >
023 539 5926
ma t/m vrij 9 - 17
Privacyreglement